Show image
Commercial Property

Watchmaker Court

Client Confidential
Project Value £
Status Completed

Agreed to be a project delivered with no ceilings, this building has been refurbished to a high standard throughout, including common parts, reception and lettable office areas.

Established early in the project to be an exposed services scheme, the electrical and mechanical elements were carefully designed and set out to ensure flexibility in occupation. 

One of the specific client requirements was centred around resolving the design of the internal space as quickly as possible, culminating in computer generated visuals being created for the space early in the project programme. This enabled the building to be marketed at a significant time prior to completion of the contract works.

Related Links

  • Share